No items found.

Om Equi Performance

Hur förenklar vi ditt hästliv?

Funktion och säkerhet är våra ledord. Produkter till hästar ska hålla vad de lovar och fungera. Funktion är vår drivkraft. De produkter du hittar på denna hemsida är produkter som vi själva använder och litar på.

Equi Performance Sweden AB grundades 2007 och drivs sedan starten av Ulrika Fristedt och Kennet Lejnell. Vi har lång erfarenhet av hästar och företagande.

Teamryttare

Equi performance är ett företag som vill vara med och stödja och utveckla svensk ridsport. En del i detta arbete är att vi stödjer duktiga, ödmjuka och lovande ryttare som genom hård träning och flitigt tävlande når nya mål och framgångar i Sverige och Europa.

Frida Lejnell
Frida är en satsande fälttävlansryttare som med sin häst Rödluvan tävlar på 2*-nivå. Frida och Rödluvan ser ni på flera bilder här på hemsidan. Frida rider även hästen Douglas i hoppning. Frida har haft både med och motgångar i sin satsning inom ridsporten, vilket har gett en enorm vilja att fortsätta att kämpa mot sina mål. Equi Performance följer och stöttar med glädje denna drivna ryttare.


Funktionellt för dig och din häst

Equi Performance har som motto att erbjuda produkter som förenklar ditt hästliv -produkterna ska vara funktionella.

Kontaktuppgifter

Equi Performance Sweden AB
Tappströmsvägen 36
178 32 Ekerö

Telefon0707905077
E-post: ulrika@equiperformance.se